“Perfectionista”.

Perfectionista is ontstaan, doordat ik, Toetsie Dingemans, met name sinds ik moeder geworden ben in 2012, er achter kwam hoe veel tijd ik ‘aan het verdoen was’ met het opruimen van ‘dingen’. Als een van nature chaotisch persoon (Ja, echt waar), bleef ik in dezelfde cirkel lopen. Als zorgverlener PGB (Voor opdrachtgever met “Niet aangeboren hersenletsel” ), ook sinds 2012, kwam ik er nóg meer achter hoe belangrijk het is om structuur in het dagelijks leven te hebben. De tijd die ik, zowel zakelijk als privé besteedde aan het simpelweg ‘verplaatsen’ van ‘problemen’ wilde ik graag besteden aan de opvoeding van mijn zoon, en zakelijk gezien de daadwerkelijke zorg voor de zorgcliënt. Met veel vallen en opstaan heb ik uiteindelijk een aantal methodes ontwikkeld die mij heel veel tijd besparen, stress verminderen en ruimte creëren. Fysieke ruimte, maar ook mentale ruimte. Ruimte om de dingen te doen die ik leuk vind.

 

Professional Organizer worden.

Na veel onderzoek, en nadenken heb ik de opleiding Professional Organizer gevolgd, en ben ik hiervoor geslaagd met een 9.5. Of het nou gaat om mensen die kleiner gaan wonen en te veel spullen bezitten voor hun nieuwe woning, of om mensen waarvan de computer vol staat met ongesorteerde foto’s. Om mij heen merkte ik, dat er veel mensen zijn die op dit gebied stress ervaren in het dagelijks leven. “Ja de zolder staat helemaal vol, dat doen we nog wel een keer” Of “Sinds de scheiding weet ik eigenlijk helemaal niet meer wat waar ligt”, zijn veel gehoorde uitspraken. En dit begrijp ik voor honderd procent. Mensen helpen om ook te leven met meer ruimte, minder stress, en daardoor een veel fijner leven werd langzamerhand een echt bedrijf. Werken, een gezin, een huishouden, sociale verplichtingen ís ook veel. Te veel. Het afgelopen jaar werden mensen ineens noodgedwongen thuis aan het werk gezet. Prioriteiten zijn veranderd, en ‘hoe we leven’ ook. Met grote veranderingen omgaan, is niet de makkelijkste opgave. Maar gelukkig biedt Perfectionista een breed scala aan praktische lange termijn oplossingen, die uw leven overzichtelijker zal maken.

 

Wat ik kan betekenen.

Perfectionista creëert, samen met u, permanente oplossingen voor uw ruimtes en levens. We maximaliseren en optimaliseren vrijwel elke ruimte in huis, met maar 1 doel in gedachten: Een rommelvrij, gestroomlijnd en daardoor stressvrij leven voor mijn opdrachtgevers.

 

Perfectionista heeft een inmiddels diepgewortelde passie voor organiseren. Alhoewel ik zeker niet verwacht dat u deze passie ook bezit, geloof ik wel dat “organiseren” een kwaliteit is die u ook kunt leren. Daarom leer ik u, tijdens de sessie(s) ook hoe u het huis op lange termijn rommelvrij kunt houden.

“For every minute spent in organizing, an hour is earned. – Benjamin Franklin”

Heeft u vragen, zie dan ook de “Veelgestelde vragen“, of neem vrijblijvend contact met me op voor informatie of een intakegesprek.

 

NBPO

Als professional organizer ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. de NBPO. De NBPO heeft onder andere het doel om kwaliteit en professionaliteit te waarborgen. Voor meer informatie bezoek ook de website :  https://nbpo.nl/

Blijf op de hoogte en volg Perfectionista op social media: